За нас

НАШАТА ИСТОРИЯ

Нашето вълнуващо приключение в света на счетоводството и данъчния анализ започва през 1992г. в град Пловдив, когато Красимир Колев поставя основите на организацията, която впоследствие ще бъде разпознавана като счетоводна къща “Гарита”.

Неотменно всяко начало е трудно, но благодарение на много труд, упоритост и преодоляването на безброй предизвикателства, Гарита добива популярност и се утвърждава като доверен бизнес партньор.

Счетоводна фирма „Гарита“ успява да запази и до ден днешен изграденото дългогодишно доверие и продължава да подкрепя значителна част от първоначалните си клиенти.

Точно тези 25+ годишни взаимоотношения с нашите клиенти ни изпълват с огромна удовлетвореност от работата и ни карат да се развиваме непрекъснато!

От 1992
опит и експертност

15 +
различни индустрии

100 +
доволни клиента

МИСИЯ

Нашата мисия е да предоставяме качествени счетоводни услуги, които помагат за развитието на бизнеса на нашите клиенти. Ние изграждаме дългосрочни отношения с тях, базирани на взаимно доверие, прозрачност , споделени ценности и уважение.

В счетводна къща „Гарита“ посрещаме с позитивна нагласа ежедневните предизвикателства и съчетаваме умело в нашата работа традиции и иновативност.

ЦЕННОСТИ

  • Ние сме СЕМЕЙСТВО!
    Грижим се за служителите и клиентите си така, както се грижим за любимите си хора у дома.
  • Честност!
    Ценим високо честността, споделянето и ползотворния диалог, като това са ценности които търсим и от страна на клиентите си.
  • Позитивност и креативност!
    С удоволствие и любопитство слушаме за нови идеи, обсъждаме предизвикателствата и намираме решения.

РАЗВИТИЕ И ИНОВАЦИИ

През 2019г. към ръководния екип се присъединява Пейо Петришки – представител на следващото поколение в семейството. Благодарение на препоръките от доволните си партньори “Гарита“ добива нови сили и умения и успява да достигне до чужди инвеститори от Германия, Полша, Румъния, Турция и Швейцария, които изграждат бизнеса си в България.

С поглед в бъдещето счетоводна кантора „Гарита“ впуснала в поредно приключение – дигитализацията. Новите технологии са неотменна част от ежедневието ни и ние ги ползваме с цел подобряване на ефективността и комуникацията, както и автоматизация на операции.

Доверете се на нашата експертност и опит