Нашите партньори

АДВ. ВЕСЕЛИНА АЛЕКСАНДРОВА

Адвокат по търговксо и облигационно право
Адвокат Веселина Александрова има дългогодишен и богат опит в търговското и облигационното право. Извършва регистрации на фирми, консултации на стартиращи бизнеси, консултации на чужди компании, навлизащи в българския пазар.

АДВ. МАРГАРИТА ПЕТРИШКА

Адвокат по търговско и дружествено право
Адв. Маргарита Петришка е завършила Софийски университет „Св. Климент Охридски“, а преди това Националната Търговска Гимназия в гр. Пловдив. Специализира в търговско и дружествено право, както и в данъчно право и съдебни спорове. Има дългогодишен опит в банковата сфера и опит в имотните сделки.

POARANTA DIGITAL

Дигитален маркетинг и уеб дизайн
„Poaranta Digital” e агенция за дигитален маркетинг и уеб дизайн, обслужва клиенти, както от България, така и от Европа и САЩ. Ако стартирате нов бизнес или стъпвате на българския пазар и се нуждаете от стратегия и уеб сайт, от Poaranta ще ви помогнат да се позиционирате по най-ефективен начин и с правилните дигитални активи.

ОЛТРАНС

Преводаческа агенция
Преводаческа агенция „Олтранс“ предоставя качествени услуги за превод от и на повече от тридесет езика. Екипът на агенцията може да ви помогне както за превод на документи, така и за юридически, технически преводи, превод на уеб сайт и реклами и др.

“РЕДИ И ЕЙЧ ЕС ЕС ПИ” ООД

Служба по трудова медицина
Екипът на “РЕДИ И ЕЙЧ ЕС ЕС ПИ” ООД подпомага работодателя в прилагането на превантивни подходи за осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд., както и въвеждане на принципа за постоянно подобряване на управлението на дейностите по здраве и безопасност при работа.

“БИСОФТ” ЕООД

Софтуер и виртуализация
„Бисофт” ЕООД използва глобалния подход в компютърното и софтуерно развитие, като отговаря на многобройните изисквания на клиентите си, осигурявайки оптимални софтуерни и хардуерни решения за по - добро организиране на дейността.

Доверете се на нашата експертност и опит